HATAY / REYHANLI - Oğulcan Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılına girdiği bu tarihi günde okulumuz idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından coşkulu bir kutlama yapıldı.

Ekm

25.10.2023 tarihinde Oğulcan Tuna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aİle Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılarak yeni dönemde okul aile birliği kurulumuz seçilmiştir.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda mevcut bulunan ve yeni atanan öğretmenlerimiz ile Reyhanlı, Altınözü, Antakya ve Samandağ ilçelerini kapsayan bir gezi faaliyeti gerçekleştirildi.

May

2023 Hatay ili okul sporları kickboks müsabakaları okulumuzun spor salonunda yapıldı.

May

Mrt

1000 Okul Projesi Kapsamında öğrencilerimizi araştırma yapmaya yönlendirecek ve ders çalışmaya motive edecek, onların boş zamanlarını değerlendirmek isteyecekleri konfrolu bir kütüphane oluşturmak amacıyla kütüphanemizi tamamen yeniledik. Kütüphanenin  ışıklandırma sistemini, perdelerini, mobilyalarını ve bilgisayarlarını değiştirdik.  Ayrıca kütüphanede bulunması gereken güncel kitapların büyük bir kısmını da temin ederek kütüphanemizi kitap açısından olabildiğince zenginleştirdik.

Haz

Erasmus Plus kapsamında onaylanan okul projemiz dolayısıyla öğrencilerimizle Çek Cumhuriyeti´nin Prag şehrine gittik.